You are currently viewing Jumbotaske som “kuffert”

Jumbotaske som “kuffert”

  • Post author:
  • Post category:Blog

Er du lige som jeg temmelig god til at fylde i bilen, når I skal pakke til kør-selv-ferie og endnu mere når I skal retur?… Så har jeg fået et godt fif og det fungere!! 🙂

Med en lille stationcar går der ikke mange øjeblikke før der er godt fyldt til randen i bagagerummet,- ja, jeg beklagede mig en dag til min svigerinde og hun havde en god løsning, som jeg netop har afprøvet og det er i hvertfald ikke sidste gang. 

Når hele familien skal på ferie med 2 voksne og 2 børn, er der meget der skal med. I år var prøven så om der kunne stoppes lidt mere med end sidste år, fordi vi gerne ville have lidt mere udendørs sjov med til børnene. Min kære svigeinde foreslog Jumbotasker, egentlig fordi med tagboks var de nemmere at klemme lidt hist og her, for at komme til at passe. Vi har ikke en tagboks …(endnu…), men issuet er jo i princippet det samme med et bagagerum, hvis taskerne kan klemmes lidt hist og her, så er det lidt nemmere at pakke og det kan jumbotaskerne og så toiletsager øverst, for ikke at blive mast. Volia!! ikke så mange “tomme” lufthuller hist og her.

 

Men se, nu kommer det allerbedste…….

 

Når man så skal hjem og man har forelsket sig i “lidt” ekstra….(læs: 2 natbordere, 8 franske kurve, et billede, en rosebue, et toiletrullestativ, en dørmåtte… okay den kan altid være der, 4 dekorative græsmåtter, en kande og nogle flasker vin…) så kræver det lidt at få plads…(og stadig ingen tagboks). Men der er mange gode steder i en bil til tøj osv….. Jeg kan nævne i flæng ved reservedelene, i hulerummene på siderne, under førersæderne, langs føresæderne, i dørene hvor en vandflaske kan stå. – Og så er der alle hulrummene i det ny indkøbte. Jumbotaskerne, de kan jo blot foldes og så kan de snildt ligge øverst eller lige klemmes ned et sted og så fylder de ikke meget, vupti…- det ville havde været noget svært med 4 almindelige tasker. 

 

Jeg havde allerede set for mig, at de ny indkøbte franskekurve og natborderene skulle blive stående, – efter min mening, var det noget nær umulig at leve uden og ja tanken var tænkt, om jeg kunne få manden overtalt til at købe en tagboks på stedet. – Men det lykkedes og nu kender jeg et trick, hvis nu det skulle ske igen…… bum bum… ( jeg kunne faktisk godt havde fået plads til lidt mere….;) 

Muttes og god ferie 🙂

Susanne