• Fri fragt over 400,-
  • Hurtig levering 2-4 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Egos

Skoene bliver designet ud fra nøgleordene enkelthed og funktionalitet. Skoene er 100% håndlavet i uld fra New Zealandske får. Den rå uld bliver farvet med miljøvenlige farver og herefter kartet. Skoen bliver formet, og ulden bliver masseret i sæbevand, der får fibrende til at hægte sig sammen, hvorefter den lægges til tørre i solen. Skoen får påsyet en indersål i filt, der gør den ekstra komfortabel og til sidst påsyes en ydersål i ruskind. En ansat kan producere to par hjemmesko om dagen - kvalitet tager tid. 

 

Uld har en fantastisk egenskab, som gør at det isolerer godt men stadig lader huden ånde, så foden aldrig vil føles hverken for varm eller for kold. Uld kan absorbere op til 30% fugt uden at føles våde. Det indeholder desuden Lanolin, der gør det modstandsdygtigt over for fugt og snavs og derudover mindsker det evt. lugt. Skoen vil efterhånden forme sig fuldstændig efter foden.

 

Vedligeholdelse: Støvsug skoen for at fjerne støv eller vask den evt. i uldsæbe i hånden eller på uldprogram i vaskemaskinen ved 30 grader. Den tager ikke skade af centrifugering. Tag skoen på mens den stadig er våd, så den igen former sig efter din fod, tag den af og sæt den til tørre.

 

Hjemmeskoene fra Egos er designet i Danmark, men produceret i Nepal, som har en lang tradition for at arbejde med uld. Det er vigtigt for virksomheden at det bliver gjort under ordentlige forhold og de er derfor stolte af at være certificeret af WFTO. Firmaet har i øvrigt været med til økonomisk at støtte projekter, der hjælper de ansatte og deres familie, men også et børnehjem i Nepal.  

 

Forkæl dine fødder og se vores udvalg af hjemmesko fra Egos.