• Fri fragt over 400,-
  • Hurtig levering 2-4 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

H. Skjalm P.

De flotte viskestykker og køkkenhåndklæder fra H. Skjalm P er lavet i de fineste farver i 100% bomuld. Mix og match de fine farver og former og kombiner dem med vores lækre karklude fra Ric Denmark. Vi anbefaler at vaske viskestykker og håndklæder ved 60 grader. Læg dem gerne i koldt vand 12 timer før første vask for at opnå optimal sugeevne og holdbarhed af farve.

 

H. Skjalm P. blev stiftet i 1953 i København af Hagbarth Skjalm Petersen og hans kone. Viskestykker og håndklæder er efter stifterens ønske fortsat lavet af naturmaterialer i god kvalitet og med et skandinavisk design.

 

Skjalm ønskede at gå sine egne veje og fokuserede altid på nyskabelse. Derfor var han også altid en af de første på markedet med nye former, farver og grafiske udtryk. Efterhånden kom de designbevidste københavnere forbi butikken, for at se det nyeste inden for bl.a. boligtekstiler.

 

Siden 1995 har hans kone Lisbeth drevet firmaet, stadig med ønsket om nyskabelse hvilket også betyder, at virksomheden kommer med en ny kollektion hvert halve år.

 

Se vores udvalg af viskestykker og køkkenhåndklæder fra H. Skjalm P.