• Fri fragt over 400,-
  • Hurtig levering 2-4 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Hachiman

Hachiman Kasai er et lille japansk firma med knap 30 ansatte. De har siden 1965 fremstillet og solgt de populære omnioutil spande, Balcolore kurve og Omnioffre kasser i plastik der er designet med stor fokus på sikkerhed og komfort. De er desuden gode for miljøet og så kan de holde til lidt af hvert.

 

De prisbelønnede omnioutil-spande kan holde til 150 kg. så de både kan bruges til at sidde og stå på. De er praktiske både udendørs og indendørs hele året rundt da de kan modstå ned til -20 grader og op til +120 grader. Det betyder også at de kan tåle opvaskemaskine. De er ikke blot fri for gift og phtalater men også fødevaregodkendt. I hanken er der lavet et hul hvori man kan placere en haveslange, så man ikke behøver at holde slangen, mens man fylder vand i. Brug spanden til madvarer, legetøj, strikketøj, hundemad, havehandsker og rosensaks.

 

Balcolore kurvene er lavet i blød plast og med et blødt maritimt reb som hank. Den kan bruges til legoklodser, madvarer, tæpper og vasketøj. Kun fantasien sætter grænser.

 

Omnioffre kasserne med et beskyttende udtageligt filtstykke er lavet af samme materiale som spandene og kan stables ligegyldig størrelse. De er gode til strikketøj, opbevaring i badeværelset, madvarer og småting der bare mangler en plads. Ligesom spandene kan kasserne også tåle opvaskemaskine.

 

Se vores udvalg af kasser, kurve og spande fra Hachiman.