Små muffins
Jeg har i snart 7 år bagt minimuffins til vores gæster på Rønhave og efterhånden gjort lidt erfaringer. En af de ting jeg brugte lang tid på, var at finde en papirsform som blev siddende når kagerne var bagt. De er bare meget mere indbydende, når de små detajler også sidder i skabet :)
-Der er testet mange forskellige opskrifter og efterhånden er der lidt en sammenhæng, f.eks. bagetiden.
Ved en almindelige pladekageopskrift er det ca. 12-14 minutter ved 200 grader i almindlig ovn eller 180 grader ved varmluft.
-Hvis der skal chokolade er eller bær i, anbefaler jeg, at man bager dem ca. 2-3 min. inden der bliver lagt et bær eller chokolade i, for på den måde at undgå at det "synker" ned i bunden af kagen.
- Ved en almindelig pladekagestørrelse kan mængden af dej række til mellem 70-80 stk minimuffins.
- Bag gerne muffins nogle dage inden og put dem i fryseren og vælg altid nogle med bagepulver og gerne opskrifter hvor der f.eks. indgår noget der gør kagerne svampet, f.eks. rødbeder og kartofler.
De bedste hilsner
Susanne
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.