• Fri fragt over 400,-
  • Hurtig levering 2-4 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Masala

Masala er et dansk firma som selv designet tøjet i Danmark, finder deres materialer i Indien, hvor de også får lavet deres ting, deres stil er boheme med en forkærlighed for håndarbejde og gamle traditionelle metoder. Men stadig med de rene linjer, et enkelt snit, behagelige og ikke mindst tidsløse.

 

Natskjorterne i lang- og kortmodel er lavet af stofrester, som er fundet rundt omkring og syet til om, så du får en meget let og blød skjorte, som er skøn at sove i.

 

Kimonoer i bomuld og silke er lavet af genanvendte sarier, sarier finder de på markedet i Calcutta og får dem syet på deres fabrik i Delhi. 

Fordi kimonoer er syet af genbrugte sari gør det, at disse kaftan's er superbløde og lækre.

 

Firmaet Masala-Chaii blev grundlagt i 2008 af Anjali Poulsen, som efter mange års design og produktions erfaringer i den Skandinaviske modebrance.

Tøjet og stilen er moderne og individualistisk. Mange af produkterne er enten lavet i meget små mængder, kimonoerne er der oftest kun 1 stk af, derfor bliver de også meget unikke, samtidig med at de er forholdsvis tidsløse, så de kan bruges mange sæsoner i træk. – En stor del af produkter er lavet i genbrugsmaterialer, er bæredygtige og konceptet er bygget på en miljøvenlig tankegang.

 

Se vores online udvalg her