• Fri fragt over 400,-
  • Hurtig levering 2-4 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Om os

Hvor

Besøg vores hyggelige interiør butik på Kær Halvø kun 5 km. fra Sønderborg. Butikken ligger på den gamle forsøgsgård Rønhave, hvor vi har indrettet butikken i de tidligere driftsbygninger. Her møder du vores altid smilende og hjælpsomme team. Vi pakker gerne ind og der er også et prøverum, så du kan prøve vores lækre tøj til kvinder.

 

Hvorfor

Olde A åbnede i oktober 2013, men idéen til en butik tog allerede form i 2010/2011. Det var en blanding ad en kriblende fornemmelse i fingrene for livstilsprodukter og et behov for arbejdstøj til kvinder, som opstod under renoveringen af ferielejlighederne på Rønhave i 2011. Mange messer er sidenhen gået igennem fra ende til anden, før valget af vores produkter er blevet foretaget for at sikre høj kvalitet til en fornuftig pris.

 

Susanne fortæller om butikken: "Da vores søn blev født i 2012, var han så heldig at have tre oldemødre. Hver og en af dem har bidraget på deres helt særlige måde til, hvordan Olde A er. Deres ærlighed, oprigtighed og ikke mindst omhyggelighed er tre kerneord i valget af butikkens tilblivelse og vision. Fælles for alle tre oldemødre er A'et.

 Derfor er Olde A - "livsstil med karakter", en hyldest og tak til tre seje kvinder.