• Fri fragt over 400,-
  • Hurtig levering 2-4 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Rice

Rice er en dansk interiør- og accessoriesvirksomhed som blev stiftet i 1998. Navnet er kendt for det glade og farverige plastikservice i melamin. Målet med produkterne er at tilføre hverdagen lidt sjove, skøre og skæve elementer, der gør dagen lidt mere farverig, hyggelig og helt nede på jorden.

 

Tallerkener og glas fra RICE er fri for BPA, fødevaregodkendt og tåler de opvaskemaskine. Mix og match i forskellige farver og mønstre og skab et afslappet og skævt men skønt udtryk. De fine vinglas og kander i akryl kan med deres mere klassiske udtryk bruges både alene eller blandes med de farverige kopper og tallerkener i melamin. Brug dem i hverdagen eller i haven til grillaftener, picnic i skoven og hyggestunder på camping.  

 

Mange af produkterne bliver produceret i tredjeverdenslande, men RICE går højt op i at følge internationale standarder der omhandler social ansvarlighed. De har stort fokus på menneskerettigheder, sunde arbejdsforhold og gør ikke brug af børnearbejde. Dele af deres overskud går til forskellige projekter i disse lande, hvor de blandt andet har været med til at bygge en skole i Myanmar. 

 

Det første produkt de solgte var produceret i Madagaskar, hvor RICE - altså ris - er en helt basal fødevare der er lig med overlevelse. Mange steder i Madagaskar er netop en pose ris ofte en del af lønnen for det arbejdende folk.  

 

Se vores udvalg af tallerkener, glas, krus og kander fra Rice.