Birk Danmark -Shampoo bar- Honning til krop og hår
Birk Danmark -Shampoo bar- Honning til krop og hår

Shampoo bar – Honning – 85 g

85,00 kr.

En shampoo bar er både ECO friendly, men har også mange vigtige fordele for din hud og krop som dit hår og hovedbund vil elske dig for. Shampoo bars er 100% økologisk og produceret i Danmark på milde rensemidler med basis i kokos. Shampoo baren er ikke testet på dyr, fri for parabener og intet går til spilde, hvis du bruger en shampoo bar.

Shampoo baren “honning 2 i 1”  er til både hår og krop og er fed og rig på antioxidanter og vitaminer.

Anbefales til tør hud og hår.

Skum sæben godt op i hånden eller træk forsigtigt shampoo baren gennem håret. Massér derefter hårbund og håret godt op. Skyl efter med rigeligt vand. Opbevaring: Sæbeskum skylles af efter brug. Placeres godt ventileret, så den kan tørre helt ud. Må ikke placeres i direkte sollys. Mængde: 85 gram som svarer til ca. 50 hårvaske til skulderlangt hår.

Husk at man altid bør vaske håret to gange; første gang for at rense og åbne håret, anden gang for at håret kan optage de virkemidler, der er i shampooen. En shampoo bar er højkoncentreret og svarer til ca. 3 plastikflasker med flydende shampoo. Dermed får du her et super lækkert, bæredygtigt produkt til en god pris. Der kan med fordel suppleres med balsam bar fra Birk.

De hurtige:

  • Duft: Uden duft
  • Anbefales til: Tør hud & hår
  • Mængde: 85 gram
  • Oprindelsesland: Danmark
  • 100 % bæredygtigt og økologisk
  • Zero waste

På lager