Birk Danmark -Shampoo bar - Troldnød m/ duft

Shampoo bar – Troldnød – 85 g

85,00 kr.

En shampoo bar er både ECO friendly, men har også mange vigtige fordele for din hud og krop som dit hår og hovedbund vil elske dig for. Shampoo bars er 100% økologisk og produceret i Danmark på milde rensemidler med basis i kokos. Shampoo baren er ikke testet på dyr, fri for parabener og intet går til spilde, hvis du bruger en shampoo bar.

Shampoo baren “Troldnød” indeholder Keratin, troldnød, økologisk Ricinusolie og provitamin B5 som er med til at give håret en optimal pleje og næring. B5-vitamin fremmer en sund cellevækst, som er vigtig for håret og hårvæksten. Anbefales til fint skandinavisk hår.

Skum sæben godt op i hånden eller træk forsigtigt shampoo baren gennem håret. Massér derefter hårbund og håret godt op. Skyl efter med rigeligt vand. Opbevaring: Sæbeskum skylles af efter brug. Placeres godt ventileret, så den kan tørre helt ud. Må ikke placeres i direkte sollys. Mængde: 85 gram som svarer til ca. 50 hårvaske til skulderlangt hår.

Husk at man altid bør vaske håret to gange; første gang for at rense og åbne håret, anden gang for at håret kan optage de virkemidler, der er i shampooen. En shampoo bar er højkoncentreret og svarer til ca. 3 plastikflasker med flydende shampoo. Dermed får du her et super lækkert, bæredygtigt produkt til en god pris. Der kan med fordel suppleres med balsam bar fra Birk.

De hurtige:

  • Duft: Venus ( lys og sød duft )
  • Mængde: 85 gram
  • Oprindelsesland: Danmark
  • 100 % bæredygtigt og økologisk
  • Zero waste
  • Grøn salon godkendt

På lager