Tilbud
Egos - Håndlavet hjemmesko/slippers i sort, køb dem hos oldea.dk
Egos - Håndlavet hjemmesko/slippers i sort, køb dem hos oldea.dk

Slippers – Sort

Original price was: 298,00 kr..Current price is: 198,00 kr..

Vores hjemmefutter er 100 % håndlavet.

Skoen består af ren uld og en ruskindssål. Den bliver designet i Danmark, hvor nøgleordene er simpelt og funktionelt. Herefter bliver de produceret i Nepal, som har en lang tradition for filtning og som også har nogle af de bedste filtmagere i verden.
Uld er perfekt til hjemmesko, da det har en isolerende effekt, men samtidig også kan absorbere op til 30 % fugt uden at fødderne vil føles våde. På den måde vil fødderne kunne ånde og have en god temperatur.

Hjemmeskoene fås i sort.

Uld indeholder lanolin som er smuds- og fugtafvisende og lugtreducerende.

Uldet kommer fra New Zealandske får og det bliver farvet af øko-venlige farver. Uldet bliver kartet og formet, og sæbevand bliver masseret ind i uldet, som får fibrene til at samle sig. Skoene bliver herefter tørret i solen, og til sidst bliver sålen syet på.

Virksomheden har arbejdet med filtprodukter siden 2000 og har derfor masser af brugbar viden og erfaring om materialer mv. Derudover er det vigtigt for producenten at alle ansatte får en ordentlig løn og de er i den forbindelse blevet certificeret som en World Fair Trade Organization.
81 har ydet økonomisk støtte til børnehjem og Egos ansatte og familier for at hjælpe et af verdens fattigste lande i den rigtige retning.

De hurtige:

  • Uld fra New Zealandske får
  • 100% håndlavet
  • Isolerende og fugtabsorberende
  • Produceret i Nepal

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Yderligere information

Vægt280 kg