You are currently viewing Tips og tricks til vask af viskestykker og håndklæder.

Tips og tricks til vask af viskestykker og håndklæder.

– Sugeevnen af nye viskestykker og håndklæder, kan virkelig være en udfordring.


Bliver du også lidt træt af de nye viskestykker og håndklæder og glæder dig til at de bliver lidt brugt, så de kan tørre bedre?

Vi hører tit at der bliver talt om at de gamle håndklæder og viskestykker er svære at skille sig af med, selv om de ikke er kønne at kigge på, fordi de er så gode at tørre med – og ja, vi kan snildt følge jer 🙂

Husker du at lægge nye viskestykker i blød?

Der er dog et trick der får de nye viskestykker til at suge bedre. Inden brug er det vigtigt at man lægger tekstilerne i koldtvand og dette gælder både for at viskestykker, køkkenhåndklæder, almindelig håndklæder og badelagener. De skal helst stå i 24 timer, men et par timer giver mere end ingenting. Herefter skal man vaske dem på normal vis, som ofte ligger mellem 40-60 grader. Her på oldea.dk har vi masser af fine viskestykker, køkkenhåndklæder og karklude fra H. Skjalm P i de fineste farver og mønstre. Vi har også de franske hørviskestykker som bare holder vask efter vask.


God fornøjelse 

Tips og tricks til vask af viskestykker og håndklæder.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tilføj din overskrift her